Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός των Silent Hill και Siren αποκάλυψε το νέο του horror action adventure game (video)

Για το πρώτο παιχνίδι της Bokeh Game Studio μίλησε ο υπεύθυνός της Keiichiro Toyama. Πρόκειται για το δημιουργό (και ιδρυτή του Bokeh Game Studio) των Silent Hill, Siren και Gravity Rush, ο οποίος δήλωσε ότι η ομάδα του ετοιμάζει ένα action adventure game που θα τραβήξει σίγουρα την προσοχή των οπαδών των προηγούμενων παιχνιδιών του. Ο τίτλος θα περιλαμβάνει μάχες, δική του ιστορία και πολλά στοιχεία που θα φανούν γνώριμα στους fans όσων έχει δημιουργήσει στο παρελθόν ο Toyama.

Ο ίδιος αποκάλυψε μάλιστα πως το παιχνίδι θα εμπεριέχεται στην κατηγορία των horror games, όμως δεν θα το χαρακτήριζε hardcore horror game. Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για ένα horror game, αν και το βίντεο που έχει δημοσιεύσει για αυτό το studio και που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια υποδηλώνει το γεγονός από μόνο του. Ο Toyama συνέχισε λέγοντας πως αυτήν την περίοδο ξεκινά το prototype development, υπολογίζοντας ότι η ανάπτυξη του τίτλου θα διαρκέσει περίπου τρία χρόνια. Σχολίασε μάλιστα πως η ομάδα που δουλεύει για αυτό είναι “αρκετά” μεγάλη και πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε πολλές πλατφόρμες, αν και σχεδιάζεται με τα PCs ως βασικό format.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*